mariuszynski Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam mam problem jadac swoim autkiem podczas skrecania w lewo i prawo slysze ocieranie.Mechanik mi odginal jakies blaszki przy tarczach mialo pomoc,ale wraz sa te dzwieki przy skrecaniu w prawo i lewo prosze o porade co to moze byc.Jezdzilem na stacje diagnostyczno to wykazalo ze wszystko ok w zawieszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam mam problem jadac swoim autkiem podczas skrecania w lewo i prawo slysze ocieranie.Mechanik mi odginal jakies blaszki przy tarczach mialo pomoc,ale wraz sa te dzwieki przy skrecaniu w prawo i lewo prosze o porade co to moze byc.Jezdzilem na stacje diagnostyczno to wykazalo ze wszystko ok w zawieszeniuAuto na podnośnik i kręcić kołem slreconym na maxa i słuchać Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszynski Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam mechanik zdiagnozowal wymienil jeden przegub,drugi wyczyscil i nasmarowal i jest cisza.spory koszt ale jazda przyjemna bez zgrzytania przy skrecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam mechanik zdiagnozowal wymienil jeden przegub,drugi wyczyscil i nasmarowal i jest cisza.spory koszt ale jazda przyjemna bez zgrzytania przy skrecie To chyba nie ocieranie słyszałes a zgrzutanie jak to przegub :-)Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 10 godzin temu, scanik napisał: To chyba nie ocieranie słyszałes a zgrzutanie jak to przegub :-) Zużyte przeguby słychać jako charakterystyczne terkotanie przy mocnym skręcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszynski Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 tak dokladnie tak jak piszesz bylo terkotanie troche zle opisalem ale juz zrobil czesc plus robocizna 600zl bo wsadzil z gornej polki czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.