romang Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam, Od jakiegoś czasu zauważyłem w moim Murańcu że po dłuższej jeździe autko przestaje mi grzać . Dzieje się tak wtedy gdy zatrzymam się na minutę albo dwie bez gaszenia auta , przstaje lecieć ciepłe powietrze i jest lipa. Dopiero po odczekaniu jakiś czas ogrzewanie zaczyna działać. Dzieje się tak przy włączonej klimie .Miał ktoś może podobny przypadek ? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA WSZELKĄ POMOC .POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoptowany Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Mam to samo Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmurano Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jak masz ustawione na auto,to jest normalne,gdzy zrobi sie za gorąco to czujnik przekazuje to do komputera a on steruje zimnym powietrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoptowany Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 On 2/14/2019 at 4:50 PM, mariuszmurano said: Jak masz ustawione na auto,to jest normalne,gdzy zrobi sie za gorąco to czujnik przekazuje to do komputera a on steruje zimnym powietrzem Chodzi o to że nie wieje ciepłym a zimnym i nie ma różnicy jaki tryb jest ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmurano Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Przy chłodniczce jest zaworek,kr-tory otwiera dopływ ciepłego płynu i zamyka.On ci sie zepsuł,na zamkniętym,jest elektrycznie sterowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romang Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Witam, U mnie brak ogrzewania zakończył się wymianą uszczelki pod głowicą. A że zajechane miałem głowice skończyło się wymianą silnika. Dodam jeszcze że mam instalację gazową która w dużej mierze się do tego przyczyniła , auto na gazie miało przejechane 100 000 Koszt z wymianą 12 000 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.