Gość mepszo Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 fabrycznie nie ma siłownika w drzwiach kierowcy/łatwo sprawdzić jak naciszniesz guzik na środkowej konsoli od zamykania drzwi to pozamykają się wszystkie drzwi oprócz kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 filtron chyba musiz poszukac lepszego specjaliste od alarmow tego chyba przeroslo zadanie i wymiekl:) pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 juz olałem zgadałem sie z gosciem od alarmow zalozy mi za 100 a jesli bedzie brak siłownika to jeszcze 80 i po wiec mysle ze za gora 180zl to wcale nie jest drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Wystarczy zwykły siłownik slave na 9 zł z allegro, jego montaż też nie sprawia większych problemów więc 80 zł za dołożenie siłownika to trochę dużo. Sam zakładam alarmy i za całość biorę 300-350 zależy od samochodu i od tego jaki alarm klient sobie zażyczy (alarm ja kupuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 mysle ze z100 to bardzo malo chce cie skaleczyc niech robi tylko zeby nie byl taki jak ten ostatnio co sie wykrecil od roboty:) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 i już mam alarm dałem 200 zł elektrykowi a w tej cenie jest też siłownik i dostałem gratis czujniki ruchu a i alarm z tych nowszych ze przy otwieraniu drzwi zapalają sie awaryjne mrygną 10 razy i sie wyłanczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Za każdym razem tak mrugają, trochę dużo? W moim alarmie przy otwieraniu mrugną 2 razy a jeżeli zadziałał jakiś czujnik (np wstrząsowy) to więcej razy (chyba 4). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Za każdym razem tak mrugają, trochę dużo? W moim alarmie przy otwieraniu mrugną 2 razy a jeżeli zadziałał jakiś czujnik (np wstrząsowy) to więcej razy (chyba 4).Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 światła migająma przy zamknięciu raz a przy otwarciu 2 razy ale mam opcje że przy otwarciu drzwi migają awaryjne ze 10 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 szkoda że tego postu nie było rok temu też musiałem przez to przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi