skull Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 witam :!: od paru dni dziwne rzeczy dzieją się w moim sunny :? po uruchomieniu silnika nagle gaśnie mi radio podświetlenie deski przygasa i światła także świecą takim słabym żołtym światłem po dodaniu pare razy gazu nagle wszystko wraca do normy :? coś szwankuje tylko co :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 sprawdz jakie masz ladowanie watpie zeby bylo to to ale zawsze warto sie upewnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 moze szczotki na alternatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ew. regulator napięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skull Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 dzisiaj z rana zapalił a po pracy (8-godz.)zakręcił raz ledwo ledwo i padł akumulator i na kable odpalałem :x może faktycznie coś z ładowaniem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 twoje auto jest nawiedzone :cry: musisz udac sie do egzorcysty a tak na poważnie to sprawdz: - pasek - czy nie jest zbyt luzny itp - alternator(raz mi sie poluzował przez co pasek był luzny i nie ładowało bateri - nic nie piszczało!) - Byc moze z..a sie jakaś dioda przerabiałem to we fieście: trzeba było wymienic tam jakąś płytke za 50żł Jak juz było żle z tym ładowaniem to kiedys podczas jazdy ok24 w nocy (dobrze ze przez miasto jechałem) auto zaczeło mi gasnąć , zgasiłem swiatła i dostawało kopa i tak 5km przez miasto bez swiatel przejechałem!!! kupiłem na szrocie 2 akumulatory za20zł: jeden zawsze sie ładował w domu miałem u mojej Ani w domu. Jak wychodziłem zabierałem kluczyki, radio i ..akumulator - wszystkie ciekły i chyba z 2pary spodni spaliłem :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skull Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 dzięki @kmink za poradę sprawdzę wszystko tak jak napisałeś bo diabeł tkwi w szczegółach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.