rafals3 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam od czerwca mam pathfindera 2005 rok . dzis pojechałem do sklepu po zakupach wsiadam do samochodu zapinam pas jade a auto zaczyna piszczec w srodku jakby jakas kontrolka patrze na desce nic nie swieci przejechałem ok 300 metrów cisza miał ktos tak ? czy moze jest informowanie o spadku temperatury na polu ? dodam ze komputer pokazuje +3 stopniach celsjusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 A te zakupy nie leżały przypadkiem na przednim siedzeniu pasażera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 hahahahhahahhaha auto widziało pasażera na siedzeniu z niezapiętymi pasami..... ale.... przy tym świeci kontrolka na panelu środkowym, można ją przeoczyć. ( na liczniku nic się nie zaświeca) oby tylko to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie ma się co śmiać.. położyłem kiedyś cieżką siatkę z zakupami na tym fotelu - też piszczało. Pierwsze co zrobiłem to patrzyłem na zegary a tam nic... po chwil się jarnąłem że to jakby pas i rzuciłem okiem na te kontrolnę od pasów, która w dzień tak średnio jest widoczna z miejsca kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafals3 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 kurde nie pomyślałem możecie mieć racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 cyt:"Nie ma się co śmiać.." otóż jest..... takie gafy są najlepsze, człowiek się czegoś uczy. to coś w stylu "cos mi piszczało w bagazniku, w końcu nie wytrzymałem otwieram a tam teściowa..." hihihihihi sorki ale zycie byłoby nudne bez takich wpadek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.