Kebry Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam Ma ktoś namiar na pasujące chlapacze na przednie błotniki do QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A może ktoś ma założone oryginałki i chciałby się pochwalić jak to wygląda .....bo mam dylemat czy zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Nie chce mi się iść do garażu...ale wyglądają spoko.Możesz zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Przód i tył 80 zł z przesyłką z aliexpress Pasują idealnie i warto założyć nareszcie są czyste przednie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Z tego co widzialem to te czarne plastiki w nadkolu nie maja zadnych zaslepek zeby sciagnac i wlozyc tam tego wkreta co za tym idzie trzeba wiercic. Bez problemu idzie przewiercic te plastiki np wkretarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 12 hours ago, QashqaiJ11 said: Pasują idealnie i warto założyć nareszcie są czyste przednie drzwi Dzięki za fotki....W J10 miałem fabryczne i mi się podobały (były prawie niezauważalne i fajnie nadawały się do obstukania ze śniegu czy lodu ). W J11 nadal się waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Nic nie trzeba wiercić,plastik jest miękki wkręty małą wkrętareczką wchodzą jak w masło Pod spodem jeden otwór w błotniku jest fabryczny kwadratowy kupuje się w motoryzacyjnym kołek plastikowy (za 1zł.)wciska się i wkręca wkręta. Z obstukiwaniem nie ma problemu ,trzymają się diabelnie mocno a przy tym są elastyczne i komponują się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Godzinę temu, QashqaiJ11 napisał: Pod spodem jeden otwór w błotniku jest fabryczny kwadratowy kupuje się w motoryzacyjnym kołek plastikowy (za 1zł.)wciska się i wkręca wkręta. Mozesz pokazac o jaki dokladnie kolek chodzi?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 12.02.2019 o 12:35, Lutenet napisał: Dzięki za fotki....W J10 miałem fabryczne i mi się podobały (były prawie niezauważalne i fajnie nadawały się do obstukania ze śniegu czy lodu ). W J11 nadal się waham... W J10 oryginalne swietnie pasowaly. Przede wszystkim byl to ten sam material co oslona nadkoli. Te jednak troszqu jakby na siłe. Obawiam sie ze bedzie sie inaczej zachowywal po czasie plastik chinski od angielskiego i bedzie widocxna róznica. Edytowane 13 Lutego 2019 przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Mam najtansze chińczyki w jeep cherokee za 30 zł. I po 5 latach nie wyblakły..... A te angielskie to pewnie tylko z nazwy sprzedającego Ale decyzja należy do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 15 hours ago, JackSet said: W J10 oryginalne swietnie pasowaly. Dokładnie jak piszesz.....chociaż to wszystko kwestia gustu. W J11 jakoś mi tak nie do końca leżą. Co do materiału to się nawet nie zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
james1979 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) polecam https://allegro.pl/oferta/chlapacze-nissan-qashqai-ii-j11-2014-7923565430 Edytowane 22 Marca 2019 przez james1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Tylko cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 W serwisie za to samo zapłacisz dwa razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Na aliexpress za połowe ceny zamówiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 4 godziny temu, QashqaiJ11 napisał: Na aliexpress za połowe ceny zamówiłem.... Możesz podać link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 65,13 zł | 4 pcs dla Nissan Qashqai J11 2014 2015 2016 2017 samochodów przednia nadkola Mud klapy Splash straży chlapacze błotnikhttps://s.click.aliexpress.com/e/477RLws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
james1979 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Witam Mam na sprzedaz chlapacze Qashqai j11 2014+ przód i tył Nowe cena 150 zł . Jeśli ktoś zainteresowany zapraszam na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi