TomekX-TRAIL Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Witajcie koledzy, mam zamiar zakupić drugie auto z tym, że bardziej agresywne i pancerne w teren Opcje mam 2, pierwsza to L200 2.5 diesel, a drugi to Pajero, 3.0 V6, 2.5 diesel, możecie coś poradzić? Widziałem w akcji L200 z blokadą chyba na sztywno tylny most, masakra co to auto robiło Z Xem się nie rozstaję bo za dużo w nim zrobiłem a podstawą to serce po remoncie więc szkoda mi sprzedawać Dzięki za jakieś wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy69 Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 @Hugh w "miśki" poszedł Pajero V6 z superselectem daje radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekX-TRAIL Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Biorę pod uwagę pajero II 3.0 V6, L200 troszkę za mało miejsca z tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy69 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Nooo, fajny wózek komfort i sprawność w terenie sporo większe niż w Terrano 2 ... budowałem Miśka na wyprawy i Bałkany 2 razy objechał pamiętam, że strasznie mnie zmęczyło to Montero Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekX-TRAIL Posted February 5, 2019 Author Share Posted February 5, 2019 Piękny wóz Jaki motor, masz więcej foto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekX-TRAIL Posted May 17, 2019 Author Share Posted May 17, 2019 Potrzebuje informacji od kogoś kto się zna, wiem że najlepsza skrzynia do Pajero 2 to super select, teraz pytanie jaki jest najlepszy bezawaryjny motor w tym aucie biorąc pod uwagę diesla, 2.5 czy 2.8? Zależy mi na tym żeby silnik był że tak powiem nie do zajechania, będę wdzięczny za pomoc ponieważ mam zamiar zmienić xa na dobry wóz roboczy na ryby, trochę w teren jak i na zimę.Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.