PSCon Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Czesc, Jak u Was wyglada grzanie lusterek i kieronicy ? Ja mam wrażenie, że lusterka grzeją bardzo słabo ( porównuje do Audi A4 B7 ) tzn długo sie rozgrzewaja , na pewno ma to znaczenie na żywotność , ale .... To samo z kierownicą grzeje bardzo słabo , ale zauważyłem, że po około 20 min jest super. Nie mam doświadczenia z grzaną kierownicą. Dzieki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuk Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 38 minut temu, PSCon napisał: Czesc, Jak u Was wyglada grzanie lusterek i kieronicy ? Ja mam wrażenie, że lusterka grzeją bardzo słabo ( porównuje do Audi A4 B7 ) tzn długo sie rozgrzewaja , na pewno ma to znaczenie na żywotność , ale .... To samo z kierownicą grzeje bardzo słabo , ale zauważyłem, że po około 20 min jest super. Nie mam doświadczenia z grzaną kierownicą. Dzieki za opinie. Też uważam, że i lusterka i fotele strasznie powoli się rozgrzewają, a potem za bardzo palą w 4 litery ;-) Porównuję to do Fiata i aut z grupy VAG jakimi wcześniej jeździłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 1 godzinę temu, wuk napisał: Też uważam, że i lusterka i fotele strasznie powoli się rozgrzewają, a potem za bardzo palą w 4 litery ;-) Porównuję to do Fiata i aut z grupy VAG jakimi wcześniej jeździłem. u mnie lusterka bardzo szybko odparowują (kilkanasie sekund) a fotele grzeją już po minucie (2 stopnie grzania sprawują się doskonale). Niestety nie mam podgrzewanej kierownicy co spędza mi sen z oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ja zauwazylem, ze problem z lugim czasem grzania jest wowczas gdy zalaczam kierownice i fotel Oddzielnie grzeja dosyc szybko i jedno i drugie ale razem cos nie trybi zbytnio. Byc moze na jednym bezpieczniku polecieli albo jakas "blokada" jest zeby nie zuzywalo zbyt duzo "prundu" - oczywiscie luzno strzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSCon Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 To jak powinno byc ? Moze warto odwiedzić serwis bo poza tym piszczy mi cos w kierownicy jak np. zawracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 hehe... "normalna" przypadlosc X'a Ja poprosze o przesmarowanie jakims lepszym "siuwaksem" zeby dluzej bylo cicho gdy bede na przegladze (za kilka dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSCon Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Koledzy, czy kierownica powinna grzać na całym obwodzie ? U mnie bardzovdlugo się nagrzewa, nierównomiernie, a najbardziej grzeje na dole czyli tam gdzie nie trzymamy kierownicy czy to normalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na początku grzeje rzeczywiście z dołu do góry ale to trwa chwilę. Jeśli cały czas grzeje na dole to pewnie walnieta instalacja, prawdopodobnie przy montazu oszycia kierownicySent from my SM-A530F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.