cezzar1 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 W zestawie z nowym przegubem powinieneś mieć jeszcze nakrętkę, zawleczkę czy co tam jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsalamander Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Wymieniony krzyżak ale dalej od 20-40 trzęsie. Mechanik walczy dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1973 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 W dniu 3.04.2019 o 11:12, wojtek2 napisał: Witam wszystkich, podłącze się do tematu. U mnie wibracje są po około 100 kmh i rosną, a jak już włączę napęd na auto to od zera przy przyspieszaniu trzęsie niesamowicie. Kolego miałem podobnie u mnie pomogło wywazenie wału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi