Woyt4s Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć, Potrzebuję pomocy w zakresie samodzielnego demontażu rozrusznika w swoim Xtrailu. Czy taki temat był poruszany już na forum? Być może ktoś ma jakieś schematy albo zwyczajnie wie jakimi śrubami jest przykręcony i co po kolei należy zrobić? Czy niezbędny jest do tego kanał? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Pod poniższym linkiem w pliku PDF masz kawałek instrukcji serwisowej związanej z rozrusznikiem https://carmanuals2.com/nissan/x-trail-2004-starting-charging-system-section-sc-52356 A poniżej diagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 27 minut temu, gkowal napisał: Pod poniższym linkiem w pliku PDF masz kawałek instrukcji serwisowej związanej z rozrusznikiem Szkoda że w tej "księgarni" nie znalazłem serwisówki do Pulsara 2014. Dział niby jest, nawet rozbicie na 2 roczniki, ale do pobrania nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woyt4s Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dziękuje za schemat, przyda się. Jeśli jednak ktoś przerabiał już temat osobiście to wszelkie praktyczne wskazówki również mile widziane ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Szkoda że w tej "księgarni" nie znalazłem serwisówki do Pulsara 2014. Dział niby jest, nawet rozbicie na 2 roczniki, ale do pobrania nic https://manuals.co/workshop/nissan/pulsar/nissan-pulsar-2014-owners-manual/5530079/5Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Najpierw odłącz akumulator , potem przewód od rozrusznika i druki na wsuwkę a następnie odkręć 2 śruby od skrzyni biegów ( chyba 14 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.