mariuszmurano Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Tak się zastanawiam,bo chyba gdzies mi wycieka delikatnie olej ze skrzyni,lecz pewności nie mam,teraz mokro i ciężko cos stwierdzić.Mieliście jakies wycieki ze skrzyni ? Jeśli tak to gdzie i co było uszkodzone.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 zajrzyj pod auto i zobacz skąd cieknie, najszybciej uszczelniacze jak walki wychodza, może pod miska, ponad połowa awarii skrzyni CVT to zaniedbanie spowodowane wyciekami oleju, w zasadzie każdy zaniedbany wyciek płynu w końcu kończy się awaria cvt i naprawa w grubych tysiącach. Powinieneś od razu skontrolować ilość płynu i go dolac, wtedy zyskasz czas na wymianę uszczelnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmurano Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Zbierają mi sie krople na łączeniu,ale w sumie jak bede robił to wszystko,nawet uszczelniacze.Olej juz kupiłem,ori Japoński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmurano Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Może ktoś wie ile i jakie i gdzie wymienia się uszczelniacze wszystkie w skrzyni.Bede wymieniał olej i od razu powymieniam co się da .Może jakies numery lub namiary gdzie mozna to kupić.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtrik Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Jaka cena tego oleju, to sprawdzony jakiś? Nie lepiej oryginał lać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmurano Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 To jest ori olej,nie ajkaś Niemiecka podróba za 12 litrów dałem 850 zł.To jest ten ns2 w metalowych bańkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.