Tomuss1111 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem ali w lpg sekwencja "Stag" po serwisie gazowym filtry i regulacja po przejechaniu około 30km traci obroty i się dławi czy ktos tak miał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 na PB po zakręceniu LPG jest tak samo?? warto się podpiąc pod kompa LPG i zobaczyc co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na benzynie śmiga bez zarzut wręcz idealnie ostatnio występował błąd sondy lambda ale juz jest ok prawidłowe odczyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 dobrze by było podpiąć program i zobaczyć jak to jest ustawione i wystrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wczoraj byłem u gazownika i okazalo sie że pobór gazu jest za duży (tak bylo tez poprzednim razem) wiec go ponownie ustawił Podłączył alme pod kompa i odczty z sondy był zły zbyt uboga mieszanka Po przejechaniu 25 km znów to samo spadek obrotów gaz w podlodze a tu prawie nic dopierp tak przy 3,5 ,tyś obrotów coś sie ruszyło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 2 godziny temu, Tomuss1111 napisał: Wczoraj byłem u gazownika i okazalo sie że pobór gazu jest za duży (tak bylo tez poprzednim razem) wiec go ponownie ustawił w trasie?? jeździliście?? 2 godziny temu, Tomuss1111 napisał: Podłączył alme pod kompa i odczty z sondy był zły zbyt uboga mieszanka po gazowniku?? 2 godziny temu, Tomuss1111 napisał: Po przejechaniu 25 km znów to samo spadek obrotów gaz w podlodze a tu prawie nic dopierp tak przy 3,5 ,tyś obrotów coś sie ruszyło pozdrawiam jest niewyregulowany gaz, możesz pokazać scrin z ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Tak by było dokładnie pojechałem do gazownika powiedziałem że znów nie jedzie na gazie podłączył alme pod komputer wyszedł błąd sondy (zbyt uboga mieszanka) nastepnie podłączył stag pod komputer i okazało się że dostaję za dużo gazu . Przywrócił ustawienia fabryczne i wszystko było ok przez około 25 km wlasciwie jechałem po trasie zaczęło szarpać dlawic sie ibpo jezdzie Oczywiście zbiornik gazu byl pelny i nie tankuje gazu tam gdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jeszcze na jesieni po wymianie filtrów gazu i regulacji mialem rekordowe spalanie w tracie 195km na 32 l,gazu przy prędkość srednio 100 do 140 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 jedź do innego gazmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Tak też myślałem bo kolejna diagnoza brzmi sonda do wymiany zmienię warsztat i dam znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Witam sprawa jest prosta wtryski gazu do wymiany diagnoza innego gazownika zobaczymy czy trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 to akurat łatwo sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Za wymianę listwy wtryskowej zaśpiewał sobie 650zł taką samą w necie chodzi po 230 czy jest sens by kupić w necie i z taką listwą jechać na regulację czy wymiana jest trudna chodzi mi bardziej oto by mi nie sciemnial ze to sporo roboty i będzie kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 sam kup i wymień, pokaż zdjęcie co to jest to podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 https://allegro.pl/oferta/ac-stag-w02-w-02-bfc-listwa-wtryskowa-wtrysk-4-cyl-7855999114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 BFC Ci nei potrzebne tylko zwykłą listwa chyba, że pod maską drzemie potwór 300kM https://allegro.pl/oferta/ac-stag-w02-w-02-listwa-wtryskowa-wtryskiwacz-4cyl-7852083814 co masz teraz i jak zamontowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuss1111 Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Witam dopiero teraz mam możliwości wysłania foty ba alma stała w warsztacie z układem kierowniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 masz Hanny, zamienił bym je na Barakudy wtedy praktycznie wymieniasz 1-1 tylko rozwiercisz dyszę, dobrze by było abyś pokazał scrin z ustawień w programie wtedy można by było coś więcej powiedzieć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi