Gepetto Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Witam Jako że wielkimi krokami zbliża się odbiór wymarzonego X traila chciałem zakupić gumową matę do bagażnika.Moje pytanie,czy jeśli sprzedawca pisze,że pasuje do modelu 2014-,to będzie idealnie pasować do mojego auta.Czy po lifcie 2017 zmienił się w jakiś sposób kształt bagażnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Zmienil sie ksztal bagaznika ale bedzie pasowac tyle o ile. Z lewej strony zrobi Ci sie "dziurwa" przy plastikach (blizej oparc foteli). Ja tak mam - mata ze starego auta w nowym wlozona, ale w zime wkladam tam skrobaczke i nie lata po bagazniku a na wyjazdy wkladam tam plyn do spryskiwacza i tez nie lata po bagazniku Nie zmienia to faktu ze nie jest to idelanie dopasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepetto Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 ok,dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Taka mata trzeba było wynegocjować w ASO przy negocjacjach ceny . Mają tego tyle że bez problem dają a tym bardziej takie piedoly jak chlapacze dywaniki progi itp. trzeba się po prostu upomniecSent from my SM-A530F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 sa juz chlapacze do nowych (poliftowych) aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Czy ktos założył te chlapacze? Poproszę o zdjęcie. Bo ja zrezygnowałem - wg mnie nie bardzo to wyglada, choć tylko widziałem na jakims zdjeciu w sklepie int. W QQ vol.1 miałem załozone dodatkowo i tam wyglądały Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) W poprzednim miałem Edytowane 13 Lutego 2019 przez juras2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Dosyc dyskretne rzec mozna. Czy one spelnialy swoją rolę? Czy z bliska wyglàdaja w ten sposob? Bo to nie wyglàda zbyt zachecająco. Edytowane 13 Lutego 2019 przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepetto Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Wydaje mi się,że teraz jest trochę słaby okres na to,żeby coś wyrwać w gratisie od salonu.Zacząłem dzwonić po wszystkich salonach w Warszawie i okolicy od połowy stycznia,konkretnie chciałem wersję tekna z wyprzedaży rocznika.Wszędzie już było pozamiatane.Udało się znależć jednak ostatnią sztukę w takim nawet kolorze jak szukałem i już nie walczyłem za bardzo o inne gadżety,choć handlowiec twierdził od początku,że przy tej cenie już nic się nie da ugrać(standardowa gadka).Gumę bagażnika zamówiłem w necie,w salonie jak zwykle wariacka cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Mam tylko takie zdjecia z mojego starego "X'a" Auto w szarosci to nie rzuca sie tak ten plastik - wg mnie Edytowane 14 Lutego 2019 przez juras2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi