Tomasz_es Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam... Kupiłem wczoraj pathfindera z 2006 roku... W aucie jest oryginalna nawigacja że zmieniarką na 6 płyt... Mam pytanie czy jest opcja podłączenia jakoś usb lub portu aux? Wolałbym nie Montować transmitera... Proszę o radę co i jak... Z góry dziękuję Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_S Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Cześć, mam to samo radio w swoim, niestety nie znalazłem żadnego sposobu by sensownie wpiąć się w radio z jakimś emulatorem zmieniarki lub czymś takim. Podobno jedyną opcją jest wymiana całego radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Niestety nic nie zrobicie poza wymianą radia a w przypadku fabrycznej navi to całej środkowej konsolety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Kurde czemu tak? Na jakiejś aukcji zanalalem że radia z przyciskiem mixt współpracują z emulator em...Ps da się zaktualizować menu w nawigacji i nowsze mapy gdzieś dorwać? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 NIc sie dalej w temacie nie zmieniło?? bo z transmitera muzyka słaba jakość i mnie już to wkurza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 czy jest mozliwa prosta wymiana radia na taki sam model z innego samochodu czy jest to jakoś kodowane i skomplikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 sam sobie odpowiem, radio z innego samochodu, jesli to ten sam model działa od razu bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Camo z jakiego modelu i jakie radio dołożyłeś? Pozdrawiam Ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 z wersji USA 4.0L V6 SE. radio bose ze zmieniarką 6x, działa od razu wystarczy stacje zaprogramować, jak po rozłączeniu akumulatora. teraz będę próbował podmienić na fabryczną navigację od wersji amerykańskiej LE, mam nadzieję, że zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 A probował ktoś zmienić radio w poliftowym Pathfinderze w USA ? Chodzi mi o te wersję gdzie na monitorku wyświetlane są również nawiewy, klima etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 w USA od poczatku wersja navi wyświetłała nawiewy na ekranie, nie ma tam osobnego wyswietlacza klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Masz moze wiedze czy można zmienić ten monitorek/radio? troche mnie irytuje brak europejskich fal radiowych...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 ja sie juz przyzwyczailem połowe stacji mozna odbierac, jakas mozliwosc przestrojenia jest, ale raczej nie jest to proste ja odpuscilem temat. do puki zmieniarka działa mozna słuchać czego sie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias92 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 W dniu 26.07.2021 o 19:24, camo napisał: ja sie juz przyzwyczailem połowe stacji mozna odbierac, jakas mozliwosc przestrojenia jest, ale raczej nie jest to proste ja odpuscilem temat. do puki zmieniarka działa mozna słuchać czego sie lubi @camo a da radę pod to radio podpiąć jakiś AUX lub Bluetooth? Bo gdzieś czytałem że to z wersji USA ma taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucks_one Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W schowku pod podłokietnikiem mam nadajnik/odbiornik BT a od niego kabelek tunelem biegnie do płytki AUX gdzie jest wlutowany. Robota na 20 minut. Chyba złota szufla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan73 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) W dniu 13.11.2023 o 09:00, Sucks_one napisał: W schowku pod podłokietnikiem mam nadajnik/odbiornik BT a od niego kabelek tunelem biegnie do płytki AUX gdzie jest wlutowany. Robota na 20 minut. Chyba złota szufla Cześć, a mógłbyś podpowiedzieć jak zrobić takie wyjście AUX? posiadam oryginalną nawigacje nissan z zmieniarką i modułem bt (tylko rozmowy). Na radiu jest nr PN-2715N a na panelu znajduje się przycisk MIX-RTP(nie wiem czy to ważne). Ewentualnie może masz namiar na osobę która może wykonać taką usługę. z góry dziękuję za odwiedź Edytowane 1 Stycznia przez Jan73 błędy ort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi