neuspeed Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Cześć, Czy w waszych Nissanach XTrail T32 tez nie można odciągnąć wycieraczek od szyby gdyż zahaczają o maskę rysując jej rant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Nie tylko w X-Trailach i nie tylko w Nissanach, jeżeli potrzebujesz je wymienić, włącz tryb serwisowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuspeed Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Tryb serwisowy? Co ma kolega na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Korzystasz czasami z instrukcji, może być przydatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuspeed Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Hehe, akurat ten rozdział mi umknął Dopiero 3 miesiąc się ciesze furą i ostatnio ją myjąc właśnie zauważyłem że „normalnie” wycieraczek nie podniosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 W wersji po FL już można normalnie podnosić wycieraczki bez używania tego trybu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucianin Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Mam wersje po FL z września 2017 i niestety nie można podnosić wycieraczek , pozostaje tylko tryb serwisowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 21 hours ago, lucianin said: Mam wersje po FL z września 2017 i niestety nie można podnosić wycieraczek , pozostaje tylko tryb serwisowy. U mnie można wersja po FL, ale 2018. Wczesniej miałem 2015 i tam był tryb serwisowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 On 2/23/2019 at 5:07 PM, herson said: Nie tylko w X-Trailach i nie tylko w Nissanach, jeżeli potrzebujesz je wymienić, włącz tryb serwisowy Skad wziales okreslenie "tryb serwisowy" ? Tam go nazwali trybem obslugowym stad moje pytanie BTW. Ja tez uzywam tego trybu (obslugowego) do podnoszenia wycieraczek poniewaz moj po FL jest z 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.