wuk Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Czy ktoś może bawił się w dołożenie elektrycznego podnoszenia klapy bagażnika i podzieli się doświadczeniami? Nie mam tego w mojej wersji, a strasznie mnie denerwuje ręczne machanie klapą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 10 godzin temu, wuk napisał: Czy ktoś może bawił się w dołożenie elektrycznego podnoszenia klapy bagażnika i podzieli się doświadczeniami? Nie mam tego w mojej wersji, a strasznie mnie denerwuje ręczne machanie klapą ;-) nawet jesli to trzeba otwór zrobić na kable w blasze, a to moze byc problemem vs gwarancja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuk Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 W dniu 26.02.2019 o 09:10, JackSet napisał: nawet jesli to trzeba otwór zrobić na kable w blasze, a to moze byc problemem vs gwarancja A niby po co mam robić otwór w blasze???? Otwory przecież są i tak w każdej klapie i spokojnie można je wykorzystać ewentualnie do dołożenia kolejnego kabla, włącznika, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 1 minutę temu, wuk napisał: A niby po co mam robić otwór w blasze???? Otwory przecież są i tak w każdej klapie i spokojnie można je wykorzystać ewentualnie do dołożenia kolejnego kabla, włącznika, itd. Mozna i tak. Oryginalnie jest przy prawym silowniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupak Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Witam, Jeżeli umieściłem temat w złym miejscu, lub temat był poruszany mln razy to przepraszam. Szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Chodzi o elektryczny bagażnik - mój t32 takiego nie ma, a chciałbym coś takiego mieć. Pytań jest kilka: Czy się da to zrobić na oryginalnych częściach? Jaki koszt +/- Czy laik sam da radę To chyba tyle. Może ktoś już wykonywał taka modyfikacje i mógłby doradzic. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Nie wiem czy warto w to wchodzić. Mam to w X-ie i bardzo chciałem kiedy miałem QQ. Obecnie uważam ze jest to przereklamowane lenistwo i nie brakowało by mi tego. Ot człowiek musi spróbować by ocenić. Na oryginalnych częściach może być trudno i drogo. Ta funkcja jest totalnie nieistotna... jak system co niby sam parkuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Vari....Mam w Kaśce zwykłe siłowniki po 3 latach muszę do samej góry podnosić rękami,jeszcze nie opadają....jeszcze! A elektryka sama się dźwiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.