Tokio Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jakich uchwytów do telefonów używacie? Ze względu na obłe wykończenie środkowej konsoli ciężko coś dopasować... okrągła, obrotowa kratka też nie ułatwia sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Zobacz ile tego. Na pewno coś dopasujesz pod swoje preferencjeUchwyty do telefonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusef19 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ja używam takiego, bo nie lubię jak mam coś na szybie https://pancernik.eu/Uchwyt-samochodowy/iOttie-Easy-One-Touch-4-CD-Slot-czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ja używam przyczepianego do szyby, zainstalowałem go po lewej stronie, mam łatwy dostęp i dobrze się trzyma. Wcześniej używałem takiego montowanego do wylotu nawiewu (telefon mocowany na magnes), nie powiem było całkiem spoko, ale minusem było to, że przy włączonym ciepłym nawiewie telefon szybko się grzał, dlatego zrezygnowałem. Teraz jest idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokio Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dzięki za podpowiedzi :) ciekawa opcja z uchwytem do slotu cd, bo lubię mieć tel z prawej strony, blisko ładowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThundererOne Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Kupiłem sobie takie coś, wydawał się ok bo ma przycisk co chwyta telefon gdy się telefon przyciśnie do uchwytu. Regulowany w 3 miejscach więc można sobie fajnie dopasować by najlepiej widzieć ekran telefonu. Miałem go na szybie ale postanowiłem przeczepić go po prostu deske rozdzielczą nad nadmuchem. Przyssawka jest z jakimś żelem co jak się przyczepi do szyby czy deski to się nie odczepia się sama a mimo to nie robi śladów jeśli się zdecyduje przeczepić w inne miejsce.Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.