camo Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Główny wyświetlacz komputera na prędkościomierzu pokazujący przebieg, aktualny bieg średnie spalanie itp. zrobił się kapryśny, czasem widać tylko tylko podświetlony pusty ekran, czasem się zawiesza i nie gaśnie np po wyjęciu kluczyków lub wyświetla wszystkie biegi na raz, czasem działa poprawnie, podejrzewam jakieś zwarcie od wilgoci tylko nie wiem gdzie. może ma ktoś jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 halo, Na zdjęciu nie widać, więc dopytam: co z twoim radiem w samochodzie? Fabryczne? Działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 radio fabryczne Bose, wszystko działa, jedynie ten jeden wyświetlacz wariuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 zimne luty na wyświetlaczu? wyciągnij licznik, to nie problem zawież do elektronika sprawdzi i powinien naprawić. Nie wiem jak jest połączona płytka z wyswietlaczem, czasem jest na gumie przewodzącej i być może na styku nie przewodzi. Czyszczenie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 może komuś się przyda kilka zdjęć, demontaż licznika jest dosyć prosty trzeba odkręcić kilka śrub deski i wyciągnąć plastiki, licznik można łatwo rozebrać, szybka jest na zatrzaski, wskazówki ściaga się na siłę ale trzeba uważać by nie wyginać przy tym osiek. u mnie wyświetlacz okazał się sprawny, problem jest gdzieś w kostce łączącej z wiązką kabli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.