Gość macallan Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Czy ktoś jeździ Primerą (P11.144) kombi z relingami i używa belek Thule´a. Jakie oznaczenia mają stopy i belki. Kupiłem wczoraj, ale coś nie pasują. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jeżdżę ale jeszcze nie mam belek bo do sezonu windsurfingowego jeszcze kawałek :wink: :wink: a ile dałeś i gdzie kupowałeś :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Czy ktoś jeździ Primerą (P11.144) kombi z relingami i używa belek Thule´a. Jakie oznaczenia mają stopy i belki. Kupiłem wczoraj, ale coś nie pasują. Na www.thule.pl sprawdzisz w dziale "Przewodnik po bagaznikach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 według thule'a NP model P11.144 nie występuje w kombi z relingami, nie ma takiego auta w zestawieniu. belki 120 cm (761) są za długie na tył i zastanawiam się czy 108 (760) nie będą z kolei za krótkie na przód. dlatego czekam na wypowiedź kogoś kto ma takie belki na takim aucie aha. kupiłem w w-wie za 330 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 według thule'a NP model P11.144 nie występuje w kombi z relingami, nie ma takiego auta w zestawieniu. A dlaczego ja widze :?: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 zwracam honor. szukałem p11 kombi , a nie w11 (od niedawna mam nissana i jeszcze nie przyswoiłem oznaczeń). nie mniej jednak tym w11 się sugerowałem, ale belka na tyle auta jest za długa, tzn nie da się jej ustawić do żądanej długości (chyba, ze robię coś nie tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 według thule'a NP model P11.144 nie występuje w kombi z relingami, nie ma takiego auta w zestawieniu. belki 120 cm (761) są za długie na tył i zastanawiam się czy 108 (760) nie będą z kolei za krótkie na przód. dlatego czekam na wypowiedź kogoś kto ma takie belki na takim aucieaha. kupiłem w w-wie za 330 zł Strasznie drogo - też muszę kupić ale myślałem, że same belki będą tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 rozwiązałem problem do tego auta należy kupić stopy 755 i belki 760 (108 cm długości), a nie takie jak podaje Thule dla modelu W11 (755 i 761). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.