Sebooo Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Posiadam Pathfindera od prawie trzech miesięcy. Nie ukrywam, że zawsze chciałem go mieć. Trafiła się szansa i jak narazie ponad 6tys km bez problemów. Mam swojego mechanika ale po ostatniej wpadce jak znajomemu robił remont silnika w smaxie, pomylił części i przez to silnik się zatarł niechętnie bym do niego dał Pathfindera a mam kilka rzeczy do zrobienia. Czy ktoś zna mechanika z okolic Warszawy, któremu powierza swojego Pata i mógłby go polecić? Do zrobienia olej, filtry, najprawdopodobniej łożysko, hamulce i kilka rzeczy. Wolałbym osobe która zna takie auto. Z góry dzięki za informacje Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mzurawski Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Między Konstancinem A Góra Kalwaria Moczydłów przy głównej trasie . Ja oddaje swojego i jestem niesamowicie zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebooo Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 A jakiś kontakt Byś mi podał? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mzurawski Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 W dniu 31.03.2019 o 08:57, Sebooo napisał: A jakiś kontakt Byś mi podał? Dzięki Rozwiń 506539407 Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_S Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ja mogę polecić Maćka na Rafalskiej w Falenicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 czołem cześć, jeśli jesteś z południa W-wy, to polecam (pisałem już o tym) PITSTOP przy Karczunkowskiej (w okolicy Puławskiej w kierunku Piaseczna). Jeździ tam 109 a przystanek jest także w okolicy (nie musisz ciągnąć transportu z sobą :-) - to też może czasem być ważne). Solidnie - precyzyjnie, z olbrzymią wiedzą o mechanice samochodowej. Otwartość na wiedzę, chęć uczenia się i słuchania jest u tego młodego człowieka godna podziwu ( bo wszyscy znamy konowałów "ciągle wiedzących lepiej, łączących elementy na "ślinę i sznurek" albo mylących części :-) Niestety ciężko tam trafić - budują przy wjeździe wiadukt i wszystko stoi na głowie. Jeśli się zdecydujesz, napisz prv, przekażę Ci dokładniejsze informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebooo Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dzięki Wstawiłem do pitstopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.