Piasek1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem murano z51. Autko pochodzi z polskiego salonu zakupione w 2010r. Natomiast nie posiada polskiego menu? Do wyboru ruski, angielski, francuski itp. Czy jest mozliwosc wprowadzenia polskiego języka do menu? Może ktoś tym się zajmuje z forumowiczów? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 14 minut temu, Piasek1991 napisał: Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem murano z51. Autko pochodzi z polskiego salonu zakupione w 2010r. Natomiast nie posiada polskiego menu? Do wyboru ruski, angielski, francuski itp. Czy jest mozliwosc wprowadzenia polskiego języka do menu? Może ktoś tym się zajmuje z forumowiczów? Pozdrawiam. Masz o rok młodszego murańca od mojego więc pewnie masz ekran dotykowy - podobno wtedy jest to możliwe. Zapytaj tutaj: <uczymyautapolskiego.pl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Jakub.S83 napisał: Masz o rok młodszego murańca od mojego więc pewnie masz ekran dotykowy - podobno wtedy jest to możliwe. Zapytaj tutaj: <uczymyautapolskiego.pl> Tak mam dotykowy ekran. Jest tez kwestia i pytanie czy moge wylaczyc piszczenie podczas otwierania bagaznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 22 godziny temu, Piasek1991 napisał: Tak mam dotykowy ekran. Jest tez kwestia i pytanie czy moge wylaczyc piszczenie podczas otwierania bagaznika? Bez kombinowania w ustawienia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek1991 Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Super dzieki za odp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek1991 Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 A wiesz moze czy da sie zrobic tak aby lusterka skaldaly sie przy zamykaniu samochodu? Mam tak w focusie i innych samochodach tez to mialem a w murano musze klikac? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 10 minut temu, Piasek1991 napisał: A wiesz moze czy da sie zrobic tak aby lusterka skaldaly sie przy zamykaniu samochodu? Mam tak w focusie i innych samochodach tez to mialem a w murano musze klikac? :/ Nie ma takiej funkcji w z51. W z52 chyba też nie. Mam na myśli "funkcję", którą można odblokować lub ustawić w sofcie. Jedyną opcją jest dołożenie zewnętrznego modułu. Robiłem takie udogodnienia w Toyocie bo jeśli chodzi o domykanie szyb czy składanie lusterek to taka sama bida jak w nissanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek1991 Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dzieki za odp. A szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.