hubert.c Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam mam taki problem: 1. Nie dziala mi radio. Mam zamontowanego pionierka i smigalo az milo. Od 3 dni nie moge go wlaczy 2. Nie dziala gniazdo zapalniczki, brak napiecia 3. Nie dzisla podgrzewanie tylnej szyby - po wlaczeniu przycisku slychac zalaczenie przekaznika. Dioda na wlsczniku sie nie pali 4. Nie dziala klimatyzacja. Pare dni temu bez problemu wlaczalem przyciskiem i zalaczala sie sprezarka a teraz cisza. Sprawdzilem bezpieczniki i wszystkie sa dobre. Gdzie moge szukac dalej przyczyny ? Chyba, ze jest ktos z Poznania lub okolic i mialby chwile zeby zerknac to bylbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Bezpiecznik TAIL, sprawdź dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.c Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Dzięki zobaczę jutro. Póki co ładuje aku bo zszedł do zera. Walczę jeszcze z problemem czujnika wału który nieustannie przerywa zapłon a mam już 4 sztukę zamontowaną i poprawy nie widać. Musze przeryć całą wiązkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.c Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Bezpieczniki sprawdzone wszystkie i sa dobre. Te pod kierownica i w komorze silnika. Chyba, ze sa jeszcze gdzies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.