hubert.c Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Witam mam taki problem: 1. Nie dziala mi radio. Mam zamontowanego pionierka i smigalo az milo. Od 3 dni nie moge go wlaczy 2. Nie dziala gniazdo zapalniczki, brak napiecia 3. Nie dzisla podgrzewanie tylnej szyby - po wlaczeniu przycisku slychac zalaczenie przekaznika. Dioda na wlsczniku sie nie pali 4. Nie dziala klimatyzacja. Pare dni temu bez problemu wlaczalem przyciskiem i zalaczala sie sprezarka a teraz cisza. Sprawdzilem bezpieczniki i wszystkie sa dobre. Gdzie moge szukac dalej przyczyny ? Chyba, ze jest ktos z Poznania lub okolic i mialby chwile zeby zerknac to bylbym wdzieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulisses Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Bezpiecznik TAIL, sprawdź dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert.c Posted May 4, 2019 Author Share Posted May 4, 2019 Dzięki zobaczę jutro. Póki co ładuje aku bo zszedł do zera. Walczę jeszcze z problemem czujnika wału który nieustannie przerywa zapłon a mam już 4 sztukę zamontowaną i poprawy nie widać. Musze przeryć całą wiązkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert.c Posted May 5, 2019 Author Share Posted May 5, 2019 Bezpieczniki sprawdzone wszystkie i sa dobre. Te pod kierownica i w komorze silnika. Chyba, ze sa jeszcze gdzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.