leinad Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Szukam takiego przekaźnika ktoś coś pomoże? mój 19 letni wóz potrzbuje pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Bardzo popularny przekaźnik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leinad Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 z góry dziekuje, nie znam sie na tych schematach rozebrałem ten przekaźnik, podgiełem blaszki i działa, ale to prowizorka dodatkowo zrobiłem mostek klasyczny tez pali jakby mi zgasł, ale to jak pisałem prowizorka pomocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 W tym co wkleiłem masz aktualny numer tego przekaźnika (relay) oraz w jakich autach był stosowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leinad Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 jak sie to czyta? ja naprawde jestem zielony w tych kwestiach ":) stawiam butelke pocztą wysyłam za pomoc ":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 CZyta się normalnie od lewej , potem wyrazy i zdania , nie jest to trudne nauczysz się . Tak że taki sam jest w Maxima , Murano ,Z350, numer jego nissanowski to 25232XA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.