leinad Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Szukam takiego przekaźnika ktoś coś pomoże? mój 19 letni wóz potrzbuje pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik_R52 Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Bardzo popularny przekaźnik.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leinad Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 z góry dziekuje, nie znam sie na tych schematach rozebrałem ten przekaźnik, podgiełem blaszki i działa, ale to prowizorka dodatkowo zrobiłem mostek klasyczny tez pali jakby mi zgasł, ale to jak pisałem prowizorka pomocy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik_R52 Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 W tym co wkleiłem masz aktualny numer tego przekaźnika (relay) oraz w jakich autach był stosowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
leinad Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 jak sie to czyta? ja naprawde jestem zielony w tych kwestiach ":) stawiam butelke pocztą wysyłam za pomoc ":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik_R52 Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 CZyta się normalnie od lewej , potem wyrazy i zdania , nie jest to trudne nauczysz się . Tak że taki sam jest w Maxima , Murano ,Z350, numer jego nissanowski to 25232XA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.