borciuch1964 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 tu sie reguluje sprzeglo jak ktos tu zajrzy to bedzie wiedzial na przyszlosc regulowalem metoda prob i bledow najpierw nalezy popuscic srube z nr 1 a nastepnie regulowac sruba nr 2 PO poprawnym ustawieniu skontrowac sruba nr 1 na obnizenie "brania" sprzegla sruba nr dwa nalezy krecic w lewo "chyba" - jak zle mowie prosze mnie poprawic Wersja prawidlowa poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ZLE!!! nie wprowadzaj ludzi w blad.. nalezy poluznic ta mala nakretke kontrujaca (dziesiatka bodajze) ktora jest zaraz przy koleczku ktorym sie reguluje ! A tam gdzie zaznaczyles 1 to wogole jakas nakretka jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 no mi sie wydaje ze tak ale poprawie. JEst wielkie prawdpodobienstwo ze mi zalozyli w przeszlosci tam jakies pasciarstwo. ALe jak tak mowisz to tak musi byc fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 no tak jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi