psis17 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Witajcie, Pomóżcie bo nie wiem w czym problem. Jak skręcam kierownicą w prawo to robię ok 1,5 obrotu. Jak skręcam w lewo to robię ok 2,5 obrotu. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ograniczniki skrętu rozkręcone z jednej strony bardziej, te przy zwrotnicach? Ewentualnie przestawiona kierowca na wieloklinie i do "prostej kierownicy ustawiana zbieżność, to wychodzi jakieś pół obrotu, żeby wyrównać długość skrętu w prawo i lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psis17 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dzięki Sprawdzę, myślę że to chodzi o kierownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psis17 Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Sprawdziłem, kierownica nie była przestawiona, ograniczniki też nie ruszane. Geometrię robiłem na sznurki, przy okazji wczoraj pozbyłem się antytatry. Na razie wkręciłem z prawej strony zamiast przedniego ogranicznika - dłuższą śrubę. Hmmm może pojechać na geometrię. Tylko czy zrobią mi geometrię na 33 calach? Jeśli macie jakiś pomysł to dawajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psis17 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.