psis17 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Witajcie, Pomóżcie bo nie wiem w czym problem. Jak skręcam kierownicą w prawo to robię ok 1,5 obrotu. Jak skręcam w lewo to robię ok 2,5 obrotu. Co to może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badger1s Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Ograniczniki skrętu rozkręcone z jednej strony bardziej, te przy zwrotnicach? Ewentualnie przestawiona kierowca na wieloklinie i do "prostej kierownicy ustawiana zbieżność, to wychodzi jakieś pół obrotu, żeby wyrównać długość skrętu w prawo i lewo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psis17 Posted May 7, 2019 Author Share Posted May 7, 2019 Dzięki Sprawdzę, myślę że to chodzi o kierownicę Link to comment Share on other sites More sharing options...
psis17 Posted May 8, 2019 Author Share Posted May 8, 2019 Sprawdziłem, kierownica nie była przestawiona, ograniczniki też nie ruszane. Geometrię robiłem na sznurki, przy okazji wczoraj pozbyłem się antytatry. Na razie wkręciłem z prawej strony zamiast przedniego ogranicznika - dłuższą śrubę. Hmmm może pojechać na geometrię. Tylko czy zrobią mi geometrię na 33 calach? Jeśli macie jakiś pomysł to dawajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psis17 Posted June 11, 2019 Author Share Posted June 11, 2019 Zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.