Batorystef Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Witam. Może ma ktoś akurat rozebrany przełącznik szyb, lub posiada gdzieś pod ręką kawałek wiązki wchodzącej do powyższego przełącznika? Rozbierałem drzwi i rozsypała mi się w rękach wtyczka wieloprzewodowa wchodząca do przełącznika podnoszenia szyb. W żaden sposób nie mogę bez rozpiski powtykać odpowiednich kolorów we właściwe miejsca. Potrzebna pmoc w postaci zdjęć wtyczki z widocznymi kolorami każdego przewodu. Najlepiej kilka zdjęć ze wszyskich stron. Bardzo proszę - pomóżcie. Załączam wygląd mojego przełącznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Powinno ci wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batorystef Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Genialne. Bardzo dziękuję. Zgadzają się kolory i zgadzają się miejsca - moduł działa jak powinien. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.