goraht Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Cześć wszystkim. Od niedawna jestem posiadaczem Pathfindera z 2011r. Czy oparcia wszystkich siedzeń drugiego rzędu powinny się regulować w pełnym zakresie w identyczny sposób? Moje środkowe siedzenie po pociągnięciu za taśmę może się jedynie złożyć, a przy maksymalnym odchyleniu do tyłu sporo mu brakuje do siedzeń sąsiednich. Czy to normalne, czy może powinienem się przyjrzeć mechanizmowi regulacji środkowego oparcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 to normalne, u mnie jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Normalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka_sz Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Środkowe chyba nie ma regulacji natomiast sąsiednie mają 2 albo 3 położenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goraht Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Dzięki za odpowiedzi. Trochę to kuriozalne i na pewno nie wygodne, ale cóż zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.