wojtekpiw Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Hej, Zakładał ktoś może ryżowy kolektor np. https://allegro.pl/oferta/kolektor-wydechowy-nissan-350z-race-line-7870921379 ? Chce zrobić de-caty, a można by włożyć takie kolektory cena atrakcyjna delikatnie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Nie są polecane, zabierają moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 wogóle z turbo works Ci nic nie polecam mój Y - pipe kwasowy rozleciał się na złączach elastycznych po 2 latach : D dosłownie się rozsypały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 W ogóle większość tych modów przy wydechach czy dolotach zabiera moc jedynie dźwięk się zmienia na fajniejszy. Sens ma tylko założenie spacera daje trochę niuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian.0323 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Ja mam zalozony ten kolektor i y pipe z kwasowki i uwazam ze nic nie zabralo a wrecz sie poprawilo, mysle ze i tak trzeba dostroic wszysyko bo do tej pory caly wydech to byla seria, ogolnie auto mam od jakichs japonczykow z warszawy wiec mozliwe ze byl tez juz u coobcia ale narazie musze zregenerowac kompresor vortecha ktory mam i wtedy do coobcia na zakladanie i strojenie narazie ile seria wytrzyma I w razie czego mam nowe decaty ktorych nie zalozylem za 400 oddam nowe z 550 wyjda, mam jeszxze kolektory ala sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Flansza pod HR czy DE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian.0323 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 De Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.