Domiss Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jakiś czas temu sprawiłem sobie skórzany pokrowiec na kierownicę oraz (wcześniej) pokrowce na siedzenia. Najwyższy czas się pochwalić Jak Wam się to widzi :?: W najbliższym czasie planuję zrobić sobie podgrzewane lusterka, dołożyć owiewki, a potem wyciszyć przednie drzwi (ale to ostatnie to już pewnie dopiero wiosną, owiewki pewnie też - brak garażu... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 te pokrowce sa praktycne i trzymaja sie dobrze siedzenia,nie sciagaja sie,ale sa hmmm nie obraz sie brzydkie ,ale kiera fajna ,gdzie ja kupiles ,znaczy ta nakladke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 kiera fajna ,gdzie ja kupiles ,znaczy ta nakladke W sklepie z częściami do aut w Rybniku (taki mały koło starego kościoła, niedaleko kampusu - mieszkańcy Rybnika i okolic wiedzą gdzie pozostałym to na nic). Podejrzewam, że można podobne dostać w co drugim sklepie samochodowym (na allegro też są, chyba nawet trochę taniej). Bywają też nakładki z jednego kawałka skóry (wtedy jest jedno szycie na kierownicy zamiast czterech). Ja jestem zadowolony, że kupiłem w sklepie, bo najpierw wziąłem za mały rozmiar (źle zmierzyłem kierownicę?) i musiałem wymienić (i nie musiałem przy tym płacić za wysyłkę ). Dla ułatwienia fotka pudełka (z ceną): A i zakładanie zajmuje jakieś 2-3 x tyle czasu, ile się wydaje, że zajmie (szczególnie jak w połowie zakładania zrobi się ciemno i dalej już przy latarce ;D). Oczywiście igła i dratwa jest w komplecie z nakładką. A pokrowce na siedzenia miały wyglądać porządnie również po wstaniu z nich i nie rzucać się w oczy bardziej od samochodu - niestety żadne z tych w wersji "sportowej" (które widziałem) nie spełniały pierwszego warunku... Ważne, że mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 wiem gdzie ten sklepik :wink: a swoją drogą to często jestes w Rybniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Raz na dwa - trzy miesiące... Następnym razem na święta . Żona pochodzi z Rybnika . Do moich rodziców jeździmy rzadziej, bo to dwa razy dalej i nie ma autostrady (ciekawe ile od stycznia zaśpiewają za przejazd z Wrocka do Gliwic...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 no to moze sie kiedys spikniemy i osobiscie oblookam te pokrowce i skórke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie ma sprawy . Tylko tam nie mam netu, więc jakby co, to trzeba się umówić wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 kurcze cos mi posty wywalilo pisalem ze k10 zeczywiscie jest najbardziej meskia micra ,szczegolnie super eska,tym samym przytaknnalem LEXANOWI mi osobiscie troszeczke bardziej od od SS przypadla wersja z automatem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 kurcze cos mi posty wywalilopisalem ze k10 zeczywiscie jest najbardziej meskia micra ,szczegolnie super eska,tym samym przytaknnalem LEXANOWI mi osobiscie troszeczke bardziej od od SS przypadla mi z automatem :wink: Jest Twój post, tylko we właściwym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 kurcze cos mi posty wywalilopisalem ze k10 zeczywiscie jest najbardziej meskia micra ,szczegolnie super eska,tym samym przytaknnalem LEXANOWI mi osobiscie troszeczke bardziej od od SS przypadla mi z automatem :wink: Jest Twój post, tylko we właściwym temacie ups heheheheheheheehehe zeczywiscie ,jestem chory i goraczka mi sie chyba podniosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi