mxmanus Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzis dla wszystkich przygotowany przezemnie (z zasobow odnalezionych w sieci) gotowiec myPOIWarnings, a w nim:Fotoradar czerwone swiatlo, Fotoradar odcinkowy, Fotoradar przenosny, Fotoradar staly, Niebezpieczne miejsce, Niebezpieczny przejazd kolejowy, Przejazd kolejowy, Radiowozy z kamera. Wiekszosc nazw spolszczone aby byly poprawnie wyswietlane w Nissan Connect bez "spolszczenia". Katalog umiescic w root pendrive. Wlozyc do portu USB w samochodzie. Uruchomic radio. Przejsc do SETUP/NAVIGATION/POI SETUP. Wcisnac Download My POIs now. https://megawrzuta.pl/download/75b3cd11de479fb7183d6486ce86c8b4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam, Jak wgrać te POI? Wgrałem na pendrive rozpakowany katalog myPOIWarnings, uruchomiłem pobierz własne POI i nic się na NC nie dzieje. Nie ma żadnego komunikatu o pobieraniu, bądź o zakończeniu pobierania. Pendrive musi mieć jakąś specjalną partycję czy wystarczy FAT32? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxmanus Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Aktualizacja: katalog myPOIWarnings musi być umieszczony w katalogu myPOIs, czyli pendrive\myPOIs\myPOIWarnings . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zrobione, dzięki działa. Pendrive z FAT32 Tak to wygląda na NC: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik8207 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 W dniu 30.06.2019 o 10:47, Robert.Byd napisał: Witam, Jak wgrać te POI? Wgrałem na pendrive rozpakowany katalog myPOIWarnings, uruchomiłem pobierz własne POI i nic się na NC nie dzieje. Nie ma żadnego komunikatu o pobieraniu, bądź o zakończeniu pobierania. Pendrive musi mieć jakąś specjalną partycję czy wystarczy FAT32? Proszę o pomoc. masz ten plik jeszcze bo został usuniety W dniu 15.06.2019 o 13:15, mxmanus napisał: Dzis dla wszystkich przygotowany przezemnie (z zasobow odnalezionych w sieci) gotowiec myPOIWarnings, a w nim:Fotoradar czerwone swiatlo, Fotoradar odcinkowy, Fotoradar przenosny, Fotoradar staly, Niebezpieczne miejsce, Niebezpieczny przejazd kolejowy, Przejazd kolejowy, Radiowozy z kamera. Wiekszosc nazw spolszczone aby byly poprawnie wyswietlane w Nissan Connect bez "spolszczenia". Katalog umiescic w root pendrive. Wlozyc do portu USB w samochodzie. Uruchomic radio. Przejsc do SETUP/NAVIGATION/POI SETUP. Wcisnac Download My POIs now. https://megawrzuta.pl/download/75b3cd11de479fb7183d6486ce86c8b4.html witam masz ten plik jeszcze bo zostal usuniety 1 minutę temu, krolik8207 napisał: masz ten plik jeszcze bo został usuniety witam masz ten plik jeszcze bo zostal usuniety z gory dziekuje W dniu 30.06.2019 o 10:57, mxmanus napisał: Aktualizacja: katalog myPOIWarnings musi być umieszczony w katalogu myPOIs, czyli pendrive\myPOIs\myPOIWarnings . czy jeszcze bedzie dzialal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Pendrive w formacie FAT32 Na pendrive ścieżka ma wyglądać następująco: myPOIs\myPOIWarnings\fotopstryki.csv Nazwa pliczku csv dowolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadpieku Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przekopując Internet natrafiłem na tą stronę i mam prośbę do MAXIMUSA o przesłanie pliku z POI do Nissana J11 1,2 z 2016r. Wprawdzie jest to plik z 2019r, ale zawsze. A może masz nowszy, to też bym się polecał!! Z góry dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxmanus Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Tu wrzuciłem tegoroczną bazę : https://megawrzuta.pl/download/56b3b394fe644da6882eeffa8538deff.html Nie wiem czy tak samo działa wgrywanie w J11, ja mam J10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.