bbarrttekk Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Witajcie, W najbliższym czasie będę chciał kupić nowe opony do mojego Nissana 370Z. Mam felgi 19 calowe. Co polecacie? Dodam, iż jeżdżę nim w 30% miasto, 70% długie trasy. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Siema, przelatałem już teoche opon i najlepiej klejace do tej chwili to good year ultra grip a obecnie jezdze na hankook s1 evo 2 i tez bardzo dobrze sie trzymaja, oczywiscie to sa opony do normalnego użytu a nie jakieś r888 na tor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grtzloty Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Michelin pilot sport 4s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.