aro121 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam czy da się ten system jakoś ujarzmić ? Chciałbym aby pamiętaj ostatnie ustawienie lub działał tak że domyślnie jest wyłączony a jak mam ochotę to go włączam. Nie wierzę że nie wpływa on na żywotność silnika i jego podzespołów. Ostatnio wymieniałem akumulator i sądzę że super system się do tego przyczynił. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Jak masz pod maską czujnik otwarcia ,to go po prostu odkręć i odwróć tak aby maska go nie naciskała,w ten sposób wyłączysz SS na stałe.Warunek,nie może być alarm podłączony do tego czujnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro121 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Dziwki jutro testy .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 U mnie ta metoda sprawdza się już od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Czy ta metoda sprawia, że na przycisku do ręcznego wyłączni Start-Stop zapali się kontrolka? tak jak po ręcznym wciśnięciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Ok, odkręciłem czujnik maski i wygląda na to, że Start-Stop rzeczywiście nie działa, kontrolka na przycisku się nie świeci jak w przypadku ręcznej dezaktywacji, ale to szczegół. Dzięki za fajną metodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.