Gość Norbi Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym kupić fotel do Almery hatchback z 2006 roku. Dobrze by było gdyby był wygodny. Chcę kupić/wymienić ten fotel znajomej osobie w prezencie. Patrzyłem na stronach z elementami tuningu, ale nic nie widzę takiego. W ogóle ciężko z nowymi fotelami dla tego modelu, chyba że nie umiem szukać...... Jeśli ktoś z Was drodzy forumowicze może mi coś doradzić to czekam na sugestie. Nie mam możliwości przymiarki czy pasuje do listew w podłodze, więc na początek może nr katalogowy takiego fotela ktoś może podać. Pełne namiary na model: Almera z 2006 roku, hatchback, pojemność 1497, 98KM, Benzyna, 1.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 A co jest nie tak z oryginalnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbi Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 3 godziny temu, Lawnowerman napisał: A co jest nie tak z oryginalnym? Mechanizm oparcia został uszkodzony i nie nadaje się do naprawy. Konieczny jest zakup nowego fotela kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Zobacz ofertę: ALMERA N16 00-06 HB 3D FOTELE KOMPLET LEWY + PRAWY https://allegro.pl/oferta/almera-n16-00-06-hb-3d-fotele-komplet-lewy-prawy-7809576405 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbi Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 To ma być niby na prezent. Fotel nowy jakby był byłoby super. Nawet jakiś po tuningu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Możesz kupić dowolny fotel tuningowy do auta 3D - żeby miał łamane oparcie i tylko niuans szyn. Ale IMO słaby pomysł. Dobry fotel będzie kosztował tyle co to auto a budżetowo kupisz wytłoczkę z włókna szklanego obciągniętą kocem [przerabiałem przy ZX]. IMO napraw ten ew. popraw tapicerkę - można wszyć boczki ze skóry. Jak chcesz dam ci namiar na magika - ale Wejherowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbi Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Dziękuję za odpowiedzi. Poszukam używanego. Może gdzieś trafię w dobrym stanie. Jest jeszcze trochę czasu do obdarowania kierującego tym fotelem więc poszukam u znajomych na szrotach. Może z innego auta się dopasuje. Pozdrawiam, życzę szerokości i jazdy bez korków. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.