nivid Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam Poszukuję sterownika silnika, lub SAMEGO NUMERU TEJ CZĘŚCI do Nissana Pathfindera rocznik 2006 Benzyna USA, silnik 4.0 Sterownik w moim samochodzie powoduje "szarpanie" całego auta podczas jazdy. Po wymianie kilku podzespołów - ostatnim elementem okazał się sterownik. Poprzedni właściciel coś z nim kombinował. Widać ślady lutowania pamięci. Nie mam pewności, czy numer tej części jest zgodny z numerami części oryginalnej. Krótko mówiąc- ktoś mógł wstawić zamiennik od podobnego, lecz innego samochodu. Poprawne numery są mi niezbędne, żeby zakupić właściwą część. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 ebay.co m hasło 2006 Nissan Pathfinder ecm pcm i 100 sztuk Dodatkowo wpisz swój numer i zobaczysz czy pojawi się Pathfinder ... Wersja 2wd inny ECU nic 4wd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivid Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W dniu 16.07.2019 o 14:45, Kazik_R52 napisał: ebay.co m hasło 2006 Nissan Pathfinder ecm pcm i 100 sztuk Dodatkowo wpisz swój numer i zobaczysz czy pojawi się Pathfinder ... Wersja 2wd inny ECU nic 4wd Tak, wszystko pięknie by było, gdybym posiadał numer oryginalnej części. Bez tego numeru można kupować i kupować z nadzieją, że któryś może spasuje. Ale forum po raz kolejny pozytywnie mnie zaskoczyło. Pomogła mi jedna osoba, która podała mi numer części (do mojego nr VIN) - nadmienie, że w serwisie nissana "zbyli" mnie - mówiąc, że nie handlują informacjami, lecz częściami ( co też zrozumiałe), a za sterownik do mojego samochodu zaśpiewali jedyne 5000 zł (czyli ok. 1300 $) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.