t0masz Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Znalazłem na ebay takie lustereczka. Może ktoś widział ten produkt i potrafi coś więcej na jego temat powiedzieć. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-NISSA...1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 no wyglada fajnie. jednakze nie wiadomo czy sie nadaje do malowania i jakiej jakosci jest samo lustro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Crush Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 napisali , ze jest gotowe do pomalowania , albo jak kto woli mo0zna zostawic czarne . Mnie tylko zastanawia co z elektrycznym ustawieniem tych lusterek , bo wiekszosc jaka widziałem nie miałą takiej mozliwosci i były sterowane recznie czyli kaszana Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0masz Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Yhy te też nie są regulowane elektrycznie i nie podgrzewane, więc chyba nie warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hero Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Tak to wlasnie jest - konflikt miedzy estetyka a ergonomia Ale jak nie sa podgrzewane to juz jest spora uciazliwosc, zwlaszcza w naszym klimacie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.