SruTuTuTu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam, Wiecie może co to jest i czemu to ma służyć? Chodzi o ten czarny plastikowy element na sprężynie przedniej osi. To zostało założone przez fabrykę czy jest to jakiś "Januszowy tuning", który należy wywalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Do Nismo 370z zakładano w fabryce ograniczniki ugięcia sprężyn (nie wiem czy takie dokładnie jak na zdjęciu) w celu ograniczenia ugięcia , aby jeszcze nie zmniejszać i tak już małego prześwitu.Często ASO nie miało pojęcia o tym i tak sprzedawali samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SruTuTuTu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 14 godzin temu, andrzej6411 napisał: Do Nismo 370z zakładano w fabryce ograniczniki ugięcia sprężyn (nie wiem czy takie dokładnie jak na zdjęciu) w celu ograniczenia ugięcia , aby jeszcze nie zmniejszać i tak już małego prześwitu.Często ASO nie miało pojęcia o tym i tak sprzedawali samochód. Czyli jeśli to ten plastik jest tym ogranicznikiem montowanym przez fabrykę, to przed odbiorem przez klienta powinien być zdemontowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dokładnie tak.NIE NAPISAŁEŚ czy to jest Nismo. Domyślam się , że tak (zakupiony jako używany Salon Polody Poznań).? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SruTuTuTu Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Raczej to nie jest prawdziwe Nismo, któryś z poprzednich właścicieli przerobił a raczej próbował przerobić go na Nismo 2010 Edition. Kilka rzeczy brakuje, w szczególności tabliczki z nr egzemplarza. Takie tam "pół nismo" Ja mam zatę od czerwca ale jeżdżę nią dopiero 3 tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.