mikouaaj Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy w Qashqai'u 1.2 Dig-T (auto z 2015 r.) wymienia się filtr paliwa oraz czy jest koło dwumasowe? Pytam dlatego, że mam różne informacje. Jeden serwis mówi, że tak, drugi, że nie, a kolejny że nie wiedzą... Przeszukałem chyba cały internet, ale niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji. Może, ktoś z Was ma jakieś info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nie ma filtra paliwa i jest dwumasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Godzinę temu, mikouaaj napisał: Witam, chciałbym się dowiedzieć czy w Qashqai'u 1.2 Dig-T (auto z 2015 r.) wymienia się filtr paliwa oraz czy jest koło dwumasowe? Pytam dlatego, że mam różne informacje. Jeden serwis mówi, że tak, drugi, że nie, a kolejny że nie wiedzą... Przeszukałem chyba cały internet, ale niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji. Może, ktoś z Was ma jakieś info. Pozdrawiam Filtr paliwa jest niewymienialny,znajduje się przy pompie paliwa w zbiorniku.Koło dwumasowe,jak najbardziej jest obecne w 1.2 dig-t...sam wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikouaaj Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ok, dzięki Panowie za info! Jacko29, powiedz mi proszę dużo Cię to kosztowało? I nowa dwumasa czy regenerowana? Bo tak czuję, że właśnie u mnie kończy już swój żywot. A co do filtra to po prostu chciałem uzupełnić wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Wymieniałem cały komplet sprzęgło,docisk dwumasa,ale udało mi się kupić używkę po 2tys przebiegu (po karambolu pod Łodzią) Od znajomego dałem 500 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.