Smakor Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Może kogoś zainteresuje: Nowe egzemplarze QQ z 2019 mają nowy zmieniony system kamer z lepszą jakością obrazu - dzisiaj się dowiedziałem przy okazji testowania QQ i Xa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 wow! i jakie wrazenia z tych kamerek? no i jak przy QQ ma sie X-T? mi po glowie chodzi zamiana taka (QQ->X-T) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 3 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Proponuję sięgnąć tutaj, żeby nie tworzyć niepotrzebnie dwóch wątków: A kamery no widać dużą poprawę zwłaszcza na tym głównym widoku jak pisałem. Nie wiem jak w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibol Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Hej To ja mam 2 pytania w tym temacie, jako user QQ z 2018: czy mozna podmienic kamerke tylna na jakas lepszej jakosci ? czy ktos przerabial sensownosc dolozenia dodatkowych kamer do systemu 360? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 3 minuty temu, Zibol napisał: czy mozna podmienic kamerke tylna na jakas lepszej jakosci ? czy ktos przerabial sensownosc dolozenia dodatkowych kamer do systemu 360? Dodatkowych? tzn jakich? 4 to mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibol Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 2 minuty temu, Smakor napisał: Dodatkowych? tzn jakich? 4 to mało? A bo zapomnialem dodac, że mam Accente z 1 kamerą tylko z tyłu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Mi się wydaje, że słaba jakość to wina małej rozdzielczości ekranu Nissan Connect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 8 minut temu, Karminadel napisał: Mi się wydaje, że słaba jakość to wina małej rozdzielczości ekranu Nissan Connect. Może to być bo nowe auta mają nowy system nissan i nowe kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 21 minut temu, Karminadel napisał: Mi się wydaje, że słaba jakość to wina małej rozdzielczości ekranu Nissan Connect. Po zamontowaniu stacji z CHRL która ma większą rozdzielczość obraz pozostawia sporo do życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jakis czas temu, przez ok 2 tyg jezdzilem wersja 2019 i faktycznie kamerka troche lepsza ale bez szalu. Na dodatek w moim egzemplarzu obraz lagował. Obraz w dalszym ciagu (porownujac do kamery z Mazdy, ktora ma moja zona) jest slabszej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kupno i wymiana chińskiej kamerki cofania na oryginalną nissanowską.Oczywiście miałaby byc podpięta do chińskiego radia Macie z tym jakieś doświadczenie? Zetknęliście się z takim podłączeniem? Chińskie kamerki chodzą bodajże na 12V,a nissanowska 5-6v ,więc musiałby być adapter ,są takie.Poza tym kamera oryginalna jest połączona poprzez moduł,czy do chinola też by musiała być podpięta przez moduł? Dużo pytań,dużo myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jacko jak ja chciałem zamontować radio i kamerę to zaśpiewali mi w ASO coś ok 3,5k pln. Radio dobrej włoskiej firmy ale kamera jakiś chiński shit bo nissanowkiej podobno nie ma możliwości zamontować gdyż nissan oryginalnie montuje kamerę po środku a ASO montuje ją z lewego boku bo tylko tak się ją da zamontować bez wymiany tego plastiku z oświetleniem. Nie wiem jak jest to u Ciebie ale pewnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Blenda ma element do usunięcia już sprawdzałem.Co do kamery,zasięgnąłem już opinii fachowca i ,jeżeli radio odbiera sygnał wizyjny NTSC to oryginalną kamerkę można założyć bez dodatkowego modułu.Trzeba tylko wiedzieć jak połączyć ze sobą instalację kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi