PelePele1969 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Czy może ktoś wie jak zakodować kluczyk stacyjki do Almera Tino 2,2 D 2001 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Tu coś było na temat https://forum.nissanklub.pl/topic/17652-n16-programowanie-kluczyka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek.93 Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Może odkopię temat, gdyż sam szukam właśnie sposobu i myślę się pobawić: 1. Kupić grot nówkę z guzikami. 2. Dać w dorabianie kluczy żeby skopiowali z oryginału tę część mechaniczną. 3. Kupić używany z elektroniką i elektronikę włożyć do nowego kluczyka. 4. Na podstawie tego co znalazłem na youtube przetestować u siebie. Ogólnie dorobienie kluczyka wraz z elektroniką obecnie "chcą" w moim regionie od 400 w górę. Jednak zakup kluczyka nowego to 30 bez elektroniki, używany też 30 (tylko na aukcjach nie dają info czy ma elektronikę więc czeka mnie szukanie i pytanie), dorobienie grotu 40, daje łącznie 100, a jeśli efekt w postaci kodowania samemu się uda, to dojdzie satysfakcja Ktoś już się w to bawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.