jarekft Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Witam na oku mam takie radio Radio Nawigacja GPS 25915-BV80A jest to oryginał z juka 2014r a chcę wstawić do x-traila t31 2009r mam teraz RADIO CD Clarion 28185-JX05A z BLUETOOTH patrząc po wtyczkach powinno podejść musiałbym dokupić gps ale to pikuś ważne czy pasuje zależy mi na kamerze i bt gps to drugorzędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Bez względu na to, czy pasuje czy nie, uważam że montaż fabrycznego radia to kiepski pomysł. Zorientuj się, ile kosztuje jednorazowa wymiana karty z mapą, a jak dodam że mapy są mocno nieaktualne, baza POI więcej niż uboga, a baza fotoradarów w nich zawarta woła o pomstę do nieba. Sugeruję, byś rozejrzał się w bieżącym dziale. Jest sporo przykładów wraz z opisami, gdzie ludzie w różnych modelach Nissanów wywalali fabryczne, a w ich miejsce montowali coś, co jest warte wydania kasy. No ale to tylko moja opinia i sugestia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekft Opublikowano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Witam jak pisalem nie zalezy mi na nawi ale.zalezy mi na kamerze zestawie bt fabrycznym i obsłudze oryginalnego suba w kole zapasowym dla tego chcę oryginał a cena 400zl to nie kupię nic sensownego bez rzeźbienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrrogant Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Wracając do tematu radia. Proszę Was jeszcze o potwierdzenie czy tego typu radio da radę zastąpić to które aktualnie znajduje się w aucie (podstawowy model, który nie obsługuje sterowania z kierowicy i nie ma Bluetooth)? Chodzi mi o "sprzężenie" go z wejściem USB/AUX oraz sterowaniem na kierownicy (nigdzie nie widać przycisku AUX)?Co prawda pochodzi z modelu Qashqai, ale ma zmieniarkę i Bluetooth więc to co potrzeba. Pytanie tylko czy da się je spasować z Juke? A może lepszym rozwiązaniem byłoby takie jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 A jakie jest u Ciebie ? daj fotę . Pierwsze które pokazałeś jest bez aux . jak dobrze poszukasz to znajdziesz z auxem , wizualnie są podobne ale różnią się szczegółami. w drugim padają wyświetlacze (opinie przeczytane na forach). Przy odrobinie szaleństwa możesz zamontować chinola na androidzie z wi-fi ,navi ,sterowaniem z kiery i innymi wodotryskami z magazynu a Polski za 220-250 zł P.S Dziwne że masz kierownicę multi a Twojego radia nie obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekft Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 12:52, MisilYE napisał: Przy odrobinie szaleństwa możesz zamontować chinola na androidzie z wi-fi ,navi ,sterowaniem z kiery i innymi wodotryskami z magazynu a Polski za 220-250 zł Cześć a możesz podać link do takiego ciekawe czy ogarnie system bosse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 https://pl.aliexpress.com/item/32980597946.html Chyba takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.