Gul1 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem QQ z 2010r- radio fabryczne. Niedawno zmieniłem telefon z LG K10 na Xiaomi Mi-9T i zaczął się problem z zestawem głośnomówiącym. Telefon po włączeniu bluetooth łączy się z radiem bez problemu, jest dostęp do kontaktów i listy połączeń. Problem pojawia się po nawiązaniu połączenia bo rozmówca mnie nie słyszy , zupełnie jakby mikrofon był wyłączony. W telefonie nie ma zbyt wielu opcji, ale i tak nic nie pomaga. Czy ktoś spotkał się z takim problemem??? Będę wdzięczny za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Stawiam na to że coś w telefonie jest nie ustawione, posprawdzaj dokładnie w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gul1 Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na pewno w telefonie bo w innym samochodzie jest to samo. Dzisiaj znajomy zrobi próbę na identycznym telefonie - zobaczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gul1 Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Problem rozwiązał "twardy reset" , wszystko działa poprawnie, może przy instalacji jednej z aplikacji coś się pogryzło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.