Darek1968 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Nissan Qashqai +2, silnik 1.5 dci. Kapie mi płyn chłodzący, prawdopodobnie pomiędzy tyłem silnika a kabiną. Nie potrafię zlokalizować wycieku. Może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim problemem? Edytowane 18 Października 2019 przez Darek1968 popełniłem błąd literowy w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Sprawdź węże idące do nagrzewnicy.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Popraw tytuł. Zajrzałem tylko bo myślałem, że chodzi o kipiący. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 On nie kipi, tylko kpi.A ma kapać.Też nie.Ma nie kapać!Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1968 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 5 godzin temu, MirekCC napisał: On nie kipi, tylko kpi. A ma kapać. Też nie. Ma nie kapać! Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Długo nad tym myślałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Długo nad tym myślałeś?Nad takimi rzeczami się nie myśli, one same się piszą, ot tak.:-)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Długo nad tym myślałeś?Najważniejsze, że za trzecim razem udało Ci się w końcu poprawnie napisać temat:1 - kipiący,2 - kpiący,3 - kapiący.:-)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kilka postów o "niczym" a tu jak kapało tak kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kilka postów o "niczym" a tu jak kapało tak kapie Post nr 2. Autor tematu rozwodzi się nad komentarzami a na sugestię sprawdzenia w tym miejscu nieszczelności, niezareagował.:-) Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1968 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 1 godzinę temu, MirekCC napisał: Post nr 2. Autor tematu rozwodzi się nad komentarzami a na sugestię sprawdzenia w tym miejscu nieszczelności, niezareagował. :-) Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka W przeciwieństwie do Twoich nic nie znaczących postów, podzielę się z forumowiczami informacją co było przyczyną kapania płynu, po zdiagnozowaniu przyczyny. P.S. 1. Ponadto nie z czasownikami piszemy osobno!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Więc daruj sobie uwagi nt. mojej literówki, a weź się za ortografię. 2 Napis "Nie bić jestem nowy" też dla kolegi nic nie znaczy! a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Polecam więcej dystansu do moich żartów i do samego siebie.:-)Nikt nie miał pretensji do Twojej literówki i byłoby wszystko w porządku gdybyś ten dystans miał.:-)Pozdrawiam.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Darek1968 napisał: a weź się za ortografię. A to nie jest raczej gramatyka? 1 godzinę temu, Darek1968 napisał: podzielę się z forumowiczami informacją co było przyczyną kapania płynu, po zdiagnozowaniu przyczyny. Przyczyną jest nieszczelność Tutaj nikt Ci nie odpowie, gdzie masz przeciek. Trzeba pójść do auta i dokładnie poszukać, najlepiej na kanale od dołu. Wycieki płynu chłodniczego są akurat bardzo łatwe do wyszukania. Edytowane 18 Października 2019 przez cezzar1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1968 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 7 godzin temu, cezzar1 napisał: A to nie jest raczej gramatyka? Przyczyną jest nieszczelność Tutaj nikt Ci nie odpowie, gdzie masz przeciek. Trzeba pójść do auta i dokładnie poszukać, najlepiej na kanale od dołu. Wycieki płynu chłodniczego są akurat bardzo łatwe do wyszukania. W dniu jutrzejszym będę walczył na kanale i myślę, że znajdę przyczynę. Po ustaleniu podzielę się wiedzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Życzymy sukcesu w poszukiwaniach i czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1968 Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Witam, Problem rozwiązany. Ciekło z powodu uszkodzenia jednej z opasek na wężu na trójniku . Najlepsze dojście do trójnika jest po zdjęciu akumulatora i odkręceniu metalowego elementu z za akumulatora do którego podłączone są jakieś przekaźniki (nie znam nazwy). Edytowane 20 Października 2019 przez Darek1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi