tomikraknh Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam poniewaz w zyciu jezdzilem ,jezdze 15stą hondą i teraz wpadł nissan tak nie znam sie kompletnie na swoim nowym nabytku .Dlatego zwracam się do Was z pytaniem mam przebieg 172 tys . Jak w silniku z51 2,5 dci rok 2011 wyglada sprawa z rozrządem ? jak wypalać filtr dpf, gdzieś zdążyłem doczytać ,ze nie ma kontrolki która informuje o wypalaniu.MAm skrzynie atomatyczną i jak to chociaż profilaktycznie powinno się wypalać poradźcie prosze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomikraknh Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 W dniu 31.10.2019 o 13:33, tomikraknh napisał: Witam poniewaz w zyciu jezdzilem ,jezdze 15stą hondą i teraz wpadł nissan tak nie znam sie kompletnie na swoim nowym nabytku .Dlatego zwracam się do Was z pytaniem mam przebieg 172 tys . Jak w silniku z51 2,5 dci rok 2011 wyglada sprawa z rozrządem ? jak wypalać filtr dpf, gdzieś zdążyłem doczytać ,ze nie ma kontrolki która informuje o wypalaniu.MAm skrzynie atomatyczną i jak to chociaż profilaktycznie powinno się wypalać poradźcie prosze pzdr Witam. Nikt nic nie wie nie ma posiadaczy dieslow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonh Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Hej.Ja mam 2.5 dCi 2010 z51.Mam kontrolkę.Poczytaj w instrukcji.Zaświeci się jak trzeba.Ale przy włączaniu ,on, powinne na chwilę zaświecić się wszystkie lampki, jest to tzw test systemuHejWysłane z mojego Kruger&Matz Drive 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.