Wasko1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Cześć kilka dni temu po włączeniu nawiewu poczułem smród palących kabli coś w tym stylu,proszę o pomoc Pozdrawiam Wczoraj to samo jak by był na gwarancji to bym jechał. do ASO ale już po, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasko1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ktoś pisał na forum że to coś pada, przepala się i może paść nawiew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 1. Czy smierdzi takze przy wlaczonej klimatyzacji? 2. Czy smierdzi tylko na grzaniu czy na samym wentylatorze (bez podbijania temperatury bez wlaczonej klimy) tez? 3. Czy smrod jest takze zanim auto sie nagrzeje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 przejrzyj czy nie masz " gości " pod maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasko1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Na klimie nie sprawdzałem a w pozostałych przypadkach daje po nosie To nie od kun to cos jak izolacja w spalonym silniczku Do Piotra coś sugerujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasko1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 16 minut temu, Piter napisał: 1. Czy smierdzi takze przy wlaczonej klimatyzacji? 2. Czy smierdzi tylko na grzaniu czy na samym wentylatorze (bez podbijania temperatury bez wlaczonej klimy) tez? 3. Czy smrod jest takze zanim auto sie nagrzeje? W 1 nie sprawdzałem w 2i 3 daje po nosie 13 minut temu, Brzyk napisał: przejrzyj czy nie masz " gości " pod maską. To nie Kuna 21 minut temu, Piter napisał: 1. Czy smierdzi takze przy wlaczonej klimatyzacji? 2. Czy smierdzi tylko na grzaniu czy na samym wentylatorze (bez podbijania temperatury bez wlaczonej klimy) tez? 3. Czy smrod jest takze zanim auto sie nagrzeje? Piter coś podpowiesz gdzie szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasko1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 52 minuty temu, Piter napisał: 1. Czy smierdzi takze przy wlaczonej klimatyzacji? 2. Czy smierdzi tylko na grzaniu czy na samym wentylatorze (bez podbijania temperatury bez wlaczonej klimy) tez? 3. Czy smrod jest takze zanim auto sie nagrzeje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek 1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Mam podobnie, u mnie na klimie nic nie czuć nawet jak ustawie na 27 st., natomiast na nawiewie samym gorącym a i owszem tak jak opisywales. Chwilowo to olałem bo pomyślałem że to ekologiczne plastiki oddają zapach ale i u innych to coś w tym musi być. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Sorry Panowie nic nie podpowiem. Nie wiem czy i gdzie to autko ma elementy elektryczne po kolei idac rezystor dmuchawy (za filtrem kabinowym?), przekaznik. Jak odpalisz klime to uklad powietrza zamykasz i nie dostaja sie smrody spoza ukladu (z zewnatrz ukladu powiettza) co by oznaczalo ze smrod pochodzi z ow jak to nazwales elektryki. Smrodu w J10 szukalem przez ponad rok okazalo sie ze kapie z centralnej magistrali wody w przegrodzie silnika na gorace elementy, nastepnie paruje i zasysam smrod razem z powietrzem z zewnatrz i ogrzane powietrze wypycham kratkqmi wentylacyjnymi do wew kabiny kierowcy. Po wymianie CMW przestalo smierdziec. Przy wlaczonej klimie nie smierdzialo. U Ciebie moze to tez byc cos w przedziale ppd maska. Postaraj soe zlokalizowac czy zrodlo jest w kabinie pasazera/kierowcy (od filtra kabinowego w gore) czy w przegrodzie silnika/ppd maska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.