DINO Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 będzie zmiana zderzaka na metal i przy okazji tego, że kółka większe to zapas nei zmieści się na klapie i chcę zrobić uchylne mocowanie do zderzaka, pytanko: czy ten bolec/śruba/itp, która jest mocowana do zderzaka ma łożyska?? czy poprostu śruba w tulei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Co prawda nigdy tego nie widziałem ale z praktycznego punktu widzenia obstawiam boleć i tuleje z jakiegoś tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 pomyślałem jeszcze o wykorzystaniu zawiasu od furtki jak w furtce daje radę to tu tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Tak tam jest tylko bolec. Niema żadnych łożysk, za 2 tygodnie będę w domu to zobaczę chyba mi zostało takie mocowanie na koło otwierane z nierdzewki, ale nie jestem pewny. Jeśli jeszcze leży mogę ci oddać za cene przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 OK, dzięki to czekam, w sumie czasu trochę jest do Ukrainy do tego na razie cisza ze zderzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Kiedy lecicie?? może też bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Blaszaka robisz sam? Masz jakieś szablony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 nie, ma kupić dzwoniłem dzisiaj do gościa i na razie lipa, bo ma tylko do bezliftowego a miał kupić Tyrusia i zliftować na 2" i zrobić ale lipa wyszła z zakupu i dalej szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 8 godzin temu, ceniakenzo napisał: Kiedy lecicie?? może też bym się wybrał https://www.amator4x4.pl/ukraina-majowka z @saydack jak się nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 7 godzin temu, fikolek2 napisał: Blaszaka robisz sam? Masz jakieś szablony? tak po spokojnie przespanej nocy zaintrygowało mnie Twoje pytanko i jak już uruchomiłem podnośnik, w tydzień dwa powinienem mieć już podjazd do garage to może by przed świętami zrobić lifta na budzie i jak już zderzaki zdjęte toooooo zabrać się za wycinanki z kartonu Może ktoś ma gdzie i jak zamontować podstawę pod wyciągarkę? https://www.olx.pl/oferta/zderzak-stalowy-nissan-terrano-przod-przedni-CID5-IDwiw3x.html#d58c24c2b7 https://www.olx.pl/oferta/zderzak-stalowy-nissan-terrano-tyl-tylny-CID5-IDwiwGF.html#0d950508bb gość ma coś takiego tylko one są do normalnego Tyrusia w sumie tylko przespawać zaczepy, zmodyfikować mocowanie wyciągarki i powinno grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No będziesz miał trochę zabawy z mocowaniami ale jak masz spawarkę i fleksa to da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ja miałem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ogólnie to nie widać ale Twoje oglądałem tylko zapomniałem zerknąć jak to się kręci bo pomysłą na zrobienie już mam tylko ten zawias mnie męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 23 godziny temu, fikolek2 napisał: Blaszaka robisz sam? Masz jakieś szablony? rozmawiałem dzisiaj z gościem i powiedział, że do stycznia da radę ogarnąć temat, przód z orurowaniem tył z ledami zobaczymy, po sylwku będę gościa męczył bo i cena atrakcyjna za komplet podobno ma wyglądać tak jak dostałeś na WA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 W dniu 3.12.2019 o 06:18, DINO napisał: https://www.amator4x4.pl/ukraina-majowka z @saydack jak się nic nie zmieni Dobra ja też się zapisałem teraz tylko auto trzeba przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 To się zacna impreza szykuje a na powrocie ... majówka w Krzyżowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 to będziecie teraz razem mnie wyciągać dostałem potwierdzenia od Jacka no to czas szykować wątrobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 gadałem z Wężem, zaczyna się łamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Węża złamiemy na sylwestra Dymnion mówi że trochę bez sensu navare z anglii ciągnąć. ale może u mnie na pokładzie zawita Będzie kolejna pamiętna ukraina A co do wyciągania to raczej wy mnie, bo ja na 30cali oponach bez blakad to mało zdziałam. coś czuje że pilot to po rajdzie już na wyciągarkę nie będzie mógł patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 ja się zbroję więc nie ma strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 powiedziałem Wężowi to co mi Arek pisał nie powiem wyciągnął broń ostateczną Wężu też coś wspominał o sylwku i, że pewnie jakaś dyspensa będzie potrzebna 6 godzin temu, saydack napisał: ja się zbroję więc nie ma strachu zbrój się zbrój będziesz miał co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W dniu 4.12.2019 o 13:02, saydack napisał: To się zacna impreza szykuje a na powrocie ... majówka w Krzyżowej W tym roku faktycznie długa majówka się nam szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi