sq6oxf Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Cześć, mam pytanie czy ktoś z Was wie gdzie znajdę czujnik temperatury powietrza? Kupiłem Pati i brak na wyświetlaczu informacji o temperaturze :( z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Czyżbyś był właścicielem Patha z dużym purchlem na drzwiach w kolorze czarnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq6oxf Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 23 godziny temu, apsik napisał: Czyżbyś był właścicielem Patha z dużym purchlem na drzwiach w kolorze czarnym ? Cześć dokładnie tak, ale chyba już wiem, że w tej wersji co nabyłem nie ma temperatury :/ Udało mi się go zakupić teraz go lepie, parę rzeczy wymieniłem (lampy, radio, tarcze, klocki, oleje bo to chyba od lat nie było robione), zamówiłem czujnik uderzeniowy z przodu bo zgnił. (błąd poduszek się świecił). Teraz zauważyłem, że nie ma nigdzie temperatury pokazywanej a kiedyś w Navara widziałem, że była w zegarach a tutaj nic nie ma no i nie będzie. Chyba, że zegary wymienię na europejskiego, wiązka jest także może się uda. p.s. chyba też ostro oglądaliście to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 @sq6oxf Tak bylismy, generalnie trafiles niezla okazję za bardzo fajne pieniadze, w bardzo dobrym stanie. Do zrobienia masz kolego zepsute wisko wentylatora na chlodnicy bo zawiesilo sie i chodzi na max obrotach caly czas. Aaa i olej w skrzyni koniecznie do wymiany rzecz jasna dynamicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Swiecąca zółta kontrolka z lewej strony to kontrolka od czujnika cisnienia w oponach, któryś czujnik padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq6oxf Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Cześć, bardzo dziękuję za podpowiedzi, czujnik poduszki już naprawiłem, wiskoza zamówiona Zasadniczo jestem mile zaskoczony dość przyjaznymi kosztami części, sprzęgło wiskozowe 60eur. Oleje powymieniane. Trochę mnie zaskoczyło, że nie ma termometru :/ Mam czujnik mam ale niestety instalacji nie ma w mojej wersji. A najgorsze, że nie mam w zegarach wyświetlacza temperatury także pozostaje zewnętrzny termometr. Chyba, że zegary wymienię na europejskie bo tam jest tremometr pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Hej, czujnik zderzeniowy zamawiałes w PL czy zamawiales w USA ? Mam błąd poduszki i pomimo resetu dalej wraca. Może ktoś wie czy przedni czujnik zderzeniowy jest taki sam jak w 2.5 diesel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.