deyv1992 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Witam. Czy jest możliwość aby po zgaszeniu samochodu radio ciągle grało bez wyłączania się po kilku minutach ? Qq j11 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Masz na mysli ustawienie w Menu? czy przerobke elektryczna? Jak pamietam kiedas moderator @JACKO29 opisywal gdzies jak to zrobil elektrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyv1992 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 gasze auto i chcialbym wlaczyc same radio i sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 W dniu 28.01.2021 o 19:20, JACKO29 napisał: Jako że mam "chińczyka zamiast zwykłego radia i nie czciałem by załączał się z automatu po odpaleniu,miałem podłączony zwykły wyłącznik,taki czerwony knefel...ale teraz,dzisiaj doszło do mnie z ali.... Przycisk podświetlany dopasowany do Qashqaia . A tu masz jak zrobic to elektrycznie. Taki przelacznik jak zastosowal powyzej i mozesz sobie przelanczac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 W dniu 15.12.2022 o 08:53, deyv1992 napisał: gasze auto i chcialbym wlaczyc same radio i sie nie da Da się,kup taki przełącznik jak masz wyżej.U mnie działa już długo bez problemu,czyli warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi